asg, airsoft, jastrzêbie, ¶l±sk, ¿ory, ruda ¶l±ska, repliki, replika, kulki, widzis³aw ¶l±ski
Obecny czas: Pon Wrz 06, 2010 2:12 am

Wszystkie czasy w strefie UTC

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: [S] M249 SAW Mk.II
PostWysÅ‚any: Czw Lip 29, 2010 7:46 pm 

Dołączenie: Nie Lut 22, 2009 12:56 pm
Witam. Moja wersja to M249 SAW MkII [P&J] już podrasowane do ok 500fps. Jestem jej chyba drugim właścicielem, replike kupiłem jako stock jest u mnie jest 4 miechy. W gearboxie wymieniłem cześci zostały praktycznie tylko stokowe zębatki i zapadka przeciw powrotna reszta wymienione na Systeme, Guardera, ICS. Stan wizualny repliki oceniam na dobry jest już gdzie niegdzie porysowana ale na replice full metal daje to niezły efekt. Niedawno została zakupiona nowa bateria 9.6V 2300mAh z Firefox'a spokojnie wystarcza na wystrzelenie 7000 kulasów. Na tej baterii rof na m140 jest dobry wszystko dzięki silnikowi o zwiększonym momencie obrotowym który również musiałem dokupić bo stokowy sie spalił, row też karabin zawdzięcza kablom niskooporowymi z miedzi beztlenowej o grubości 2,5mm które sam montowałem. Do wymiany nadaje sie tylko komora hop-up i gumka bo to stokowe części. W komorze była gumka sylikonowa ale podczas czyszczenie jak ja aplikowałem w komorze to ją rozerwałem on i wsadziłem stokową. Lufa to pół-precka 6,05 G&P bez przesady to nie snajperka .
Ogółem napisze co było wymienione:
-zestaw bore-up Systema(cylinder, głowica cylindra, Głowica tłoka)
-wzmocniony popychacz Systema
-uszczelniona dysza o poszerzonej średnicy Systema
-tłok Systema
-sprężyna m140 Guardera
-wzmocniona łożyskowana prowadnica Systema
-Kostka styku z CA bo stokowa była żałosna
-silnik o zwiększonym momencie obrotowym chyba to jest ICS
-kable niskooporowe z miedzi beztlenowej 2,5mm
-bareria 9.6V 2300mAh Firefox(prawie nówka 3 razy ładowana)
-lufa pół-precyzyjna 6,05 G&P

Części są markowe bardzo dobrych firm. Gwarancja już nie obowiązuje bo sam wymieniałem części.
Zestaw by zawierał:
-podrasowane M249 Mk.II
-box na 3000 standardowy ten zielony nie działa w nim sund control ale mam podłączony kabel którym łatwo sie nawija podczas strzelania.
-Zestaw sprężyn (w sumie to mam 3 z jedna w replice) m90 AGM daje ok 350 fps idealnie do CQB , m110 G&G daje ok 410fps idealnie pomiędzy budynkami no i m140 dająca ok 500fps idealna w teren jak na karabin wsparcia.
-bateria Firefox 9.6V 2300mAh(prawie nówka)
-ładowarka do baterii
Mogę sprzedać tagże:
-przejściówka z mini na large
-rozładowarka do baterii Marui
-stara baterie 9.6V 1100mAh z firefoxa ale jest ona w złym stanie nadaje sie tylko do naładowania i odrazu strzelania bo szybko traci woltaż.
Kartonu nie posiadam ani karty gwarancji gdzieś sie zapodziały.

Replika dobrze sie sprawuje. Replika kosztowała mnie ok 2000zł, dlatego chce za nią ok połowy czyli 950zł oczywiście do negocjacji. Dokładniejsze info + jeśli chcesz dokupić inne bajery pisz na moje gg 904406 lub PW lub AGejdzi@gmail.com. Jeśli interesują Cie fotki to podaj maila.

Temat postu: Re: [S] M249 SAW Mk.II
PostWysÅ‚any: Åšro Sie 04, 2010 9:24 pm 

Dołączenie: Nie Lut 22, 2009 12:56 pm
KM sprzedany.

WyÅ›wietl posty z poprzednich:  Sortuj wedÅ‚ug  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość